понеділок, 25 березня 2013 р.

Міський турнір юних краєзнавців «Люблю і знаю ріднокрай»


Міський турнір юних краєзнавців «Люблю і знаю ріднокрай» пройшов на базі багатопрофільного комунального закладу «Центру – комплексу позашкільної роботи» (ЦКПР) 22 – 23 березня 2013р. і був присвячений 75-ій річниці з Дня народження м.Марганця (22 жовтня 1938р.).

В заході взяли участь команди дев’яти загальноосвітніх шкіл міста та гуртка ЦКПР «КРОКус» (Крок у світ), всього 30 дітей.
Юні краєзнавці продемонстрували свої знання в номінаціях «Слава козацька», «Рідне місто та його люди», «Природа ріднокраю», «Велика Вітчизняна війна і наш край».
Три відбіркових тури визначили кандидатів у переможці, які пройшли ще два випробування – кросворд «Краєзнавство», де було зашифровано 12 питань з цієї теми, та гру «Поле чудес», яка виявила обізнаність учасників з подіями козацької доби та об’єктами туристсько – краєзнавчого маршруту « Сім чудес України».
Кращі результати у цьому конкурсі показали команди СЗШ № 12 (капітан – Вовк Богдан) та команда гуртка «КРОКус» ЦКПР (капітан команди – Любченко Олександр).
Справжньою окрасою свята був виступ капітана команди СЗШ № 11 Марії Копаниці – солістки народного ансамблю «Веселі нотки», яка привітала учасників турніру чудовою піснею «Роде наш красний». Саме їй був вручений заохочувальний приз від журі за абсолютно правильне визначення впливу історичних подій на розвиток і становлення м. Нікополя – нашого найближчого сусіда.
Учасники турніру, вчителі, гості мали змогу познайомитись (віртуально) з творчістю відомих земляків – поетом Григорієм Бідняком та композитором Олександром Морщавкою, чиї пісні прозвучали під час проведення заходу.
Переможцям було вручено Грамоти управління освіти та пам’ятні подарунки – волейбольні м’ячі від міської організації Партії регіонів.
Лейтмотивом заходу стали слова одного з учасників турніру : « Ми
любимо і знаємо свій рідний край. Приєднуйтесь до нас!»
/Files/images/Турнір 4.jpg
/Files/images/Турнір 3.jpg
/Files/images/Турнір 2.jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар